Once Upon a Time in America (1984)

A fost odata in America
Acasa
Once Upon a Time in America (1984)
AG | Audienta generala.
Film Once Upon a Time in America
Vizualizari in total: 2831 / Vizualizari luna asta: 2559
Adauga site in director web | Linkuri Premium | Recomandam.ro

Trailer film Once Upon a Time in America
Regia: Sergio Leone
Cu: James Woods, Robert De Niro
Gen: Crima, Drama
Durata: 229 min.
Premiera in Romania: 30.11.-0001

O poveste epica, remarcabila a unui grup de tineri gangsteri evrei din New York, care a supravietuit prohibitiei. Ei se reintalnesc dupa 35 ani si incearca sa se salveze. Filmul poate fi privit si ca o poveste a unui om care este in razboi cu el insusi. David "Noodles" Aaronson (de Niro) este un criminal salbatic si neindurator, dar iubitor si cald in acelasi timp. Conflictul firii sale il constituie Deborah, femeia pe care o iubeste si care incearca sa il schimbe. Desi ea este singurul lucru pur si sincer din viata lui, Noodles nu ezita sa o violeze in momentul in care vrea sa il paraseasca. De aceea "Once Upon a Time in America" nu este doar un film cu si despre gangsteri. Este si o introspectie analitica in sufletul lui Noodles.
Once Upon a Time in America (1984) on IMDb 

  Vezi filmul online!Recomanzi acest film?

Date eronate? Daca da, te rugam sa trimiti un mesaj aici.
Discuta despre acest film pe forum.Oricine este invitat sa-si spuna parerea despre filmele vazute pe acest site, asteptam cu interes comentariile voastre.

Ti-a placut filmul? Ai ceva de spus? Comenteaza si tu...

filmeonline.recomandam.ro va pune la dispozitie cele mai tari filme recomandate de catre utilizatori, filme online 2020, filme online noi, filme de actiune, filme de dragoste, filme de comedie, documentare, groaza, animatie, aventuri, razboi, thriller, SF, fantastic, drama, mister...
       
© 2020 Filme Online | Recomandam.ro. Toate drepturile rezervate. Design: EVIDWEB
Termeni si conditii  |  Despre cookie-uri